/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Syntus Groepsticket

Je reist samen met een groep? Kies dan voor het gebruiksgemak van het Syntus Groepsticket. Dat bespaart jou en jouw medereizigers tijd tijdens het instappen in de bus. Je hoeft niet allemaal een kaartje te kopen bij de chauffeur of één voor één in te checken met uw OV-chipkaart. Wel zo makkelijk!

Ons aanbod

Een groepskaart, zodat u niet allemaal afzonderlijk hoeft in te checken of een kaartje hoeft te kopen.

Voor wie

Het Syntus Groepsticket is bestemd voor basisscholen en buitenschoolse opvang instanties. Ideaal voor een dagje uit met de hele klas of groep. Per groepsticket mogen maximaal 15 kinderen (4 t/m 12 jaar) en maximaal 3 begeleiders reizen. Per school/BSO mogen maximaal 2 groepen tegelijk dezelfde reis maken (met 2 groepstickets).

Tarief en verkrijgbaarheid

Een Syntus Groepsticket kost € 26,50 

Het Groepsticket is voor Syntus Gelderland verkrijgbaar via de Syntus app óf je kunt een aanvraag indienen via www.ervaarhetov.nl. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij jou de reisgegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen.

Geldigheid

Op elk tijdstip waarop de reguliere dienstregeling van kracht is.

Het Syntus Groepsticket is geldig van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur (in het weekend gedurende de gehele dag) op de vooraf gekozen reisdatum. Geldig in de bussen van OV-regio IJsselmond, Syntus Overijssel, Syntus Gelderland en Syntus Twente en in de treinen van Twents en de Vechtdallijnen. Het Groepsticket is uitsluitend geldig op het traject zoals bij de aanvraag is opgegeven. De groep moet zoveel mogelijk gezamenlijk reizen (op dezelfde halte/station in- en uitstappen).

Aanvullende informatie

Vanzelfsprekend doen wij ons best om jullie met de hele groep in één bus of trein te laten reizen, maar dit kunnen we niet garanderen in verband met de bezetting van de voertuigen. Je kunt tot 7 werkdagen van tevoren een Groepsticket aanvragen.