/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Meermanskaart

Met de Meermanskaart reis je een hele dag lang binnen en buiten ons vervoergebied. Je mag overstappen zo vaak je wil. Ideaal als je meerdere locaties op één dag wilt bezoeken met een groter gezelschap. Nieuw: de kaart is vanaf 1 januari 2023 geldig voor maximaal 6 personen waarvan minimaal 1 volwassene. Afhankelijk van het aantal kilometers en overstappen is deze kaart al voordelig vanaf twee volwassenen die hier gebruik van maken.

Ons aanbod

De Meermanskaart is een dagkaart voor de regio Oost-Nederland en extra voordelig. De kaart is vanaf 1 januari 2023 geldig voor maximaal 6 personen waarvan minimaal 1 volwassene. Je kunt op deze dag zo vaak en lang van de bus gebruik maken als je wilt. 

Voor wie

De Meermanskaart is extra voordelig. De kaart is vanaf 1 januari 2023 geldig voor maximaal 6 personen waarvan minimaal 1 volwassene. Het is een voordelige kaart wanneer je langere of meerdere reizen op een dag wilt maken binnen het vervoersgebied. 

Tarief en verkrijgbaarheid

Tarief 2023
De Meermanskaart kost €20,00. Je kunt deze kaart alleen in de bus kopen (met pinpas) bij de buschauffeur. De Meermanskaart is niet geldig in de buurtbus.

Geldigheid

  • Na afstempeling is uw Meermanskaart één dag geldig op alle reguliere buslijnen van Twents, RRReis, Breng en Arriva in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland (m.u.v. Almere en Lelystad).
  • Niet geldig op de buurtbus en in de trein, met uitzondering van trajecten Vorden- Zutphen en Varsseveld – Doetinchem.
  • De Meermanskaart is geldig op werkdagen na 09.00 uur.
  • Op zaterdag, zon- en feestdagen en in de maanden juli en augustus is de kaart ook voor 09.00 uur geldig.

Aanvullende informatie

  • Deze kaart is niet geldig in de trein en regiotaxi.
  • Overstappen is toegestaan met dit ticket.
  • Je hoeft niet in het bezit te zijn van een OV-chipkaart om met de Meermanskaart te kunnen reizen.