Groepsticket OV-Oost

Ideaal voor basisscholen en buitenschoolse opvang. Je reist met maximaal 15 kinderen en 3 begeleiders op 1 ticket zonder OV-chipkaart.

  • Je reist met z'n allen op 1 e-ticket .
  • Geldig in Oost Nederland.
  • Je koopt het vooraf makkelijk online.
Vanaf
€ 27,50
Het Groepsticket OV-Oost is een makkelijk online te bestellen e-ticket voor basisscholen en buitenschoolse opvang. Ideaal voor een dagje weg met de hele groep. Per groepsticket mogen maximaal 15 kinderen (4 t/m 12 jaar) en maximaal 3 begeleiders reizen op het aangevraagde traject. Je hebt een ticket voor bus (€ 27,50) en voor bus & trein (€ 38,50). 
  • Op het aangevraagde traject te gebruiken in de bussen van *Arriva, Breng, RRReis, Twents en OV Regio IJsselmond in de provincies Flevoland (excl. Almere en Lelystad), Gelderland en Overijssel. Geldig in alle bussen (en treinen bij het Groepsticket OV-Oost bus en treinticket) van Arriva, Breng, Syntus Overijssel, RRReis Twents en OV Regio IJsselmond in de provincies Flevoland (excl. Almere en Lelystad), Gelderland en Overijssel.
  • Geldig van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur (in het weekend gedurende de gehele dag) op de vooraf gekozen reisdatum en het vooraf aangegeven traject.
  • De groep moet zoveel mogelijk gezamenlijk reizen (op dezelfde halte/station in- en uitstappen).
  • Per school/BSO mogen maximaal 2 groepen tegelijk dezelfde reis maken (met 2 groepstickets).
Het Groepsticket OV-Oost is ideaal voor basisscholen en buitenschoolse opvang instanties die een dagje weg willen met de hele groep. 
Het Groepsticket OV-Oost bus en bus en trein is te koop via ErvaarhetOV.Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij jou de reisgegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen.
Bestel hier jouw Groepsticket OV-Oost bus.
Bestel hier jouw Groepsticket OV-Oost bus en trein
 
Klik dan hier voor onze klantenservice.