/getmedia/463791a0-0520-46dc-a9ef-533911146e10/Scholeren.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Abonnementen speciaal voor scholieren

Met de bus of trein naar school reizen is een stuk makkelijker dan fietsen. Je bent sneller, je zit altijd warm en droog en je weet precies hoe laat je aankomt. Bekijk hier alle speciale scholierenlijnen en bekijk hieronder welk abonnement bij jou past!;

Abonnementen in Twente

In Twente heb je de keuze uit het Altijd Vrij Twente, Altijd Korting of het Altijd Voordeel Oost abonnement. Met het Altijd Vrij Twente abonnement reis voor een vast bedrag onbeperkt met alle bussen en/treinen van Twents. Met Altijd Korting reizen scholieren altijd met 40% korting in de bus, tram en metro in heel Nederland. Met het Altijd Voordeel Oost abonnement heb je 20% korting in de spits en 40% korting in de daluren, in het weekend en op nationale feestdagen. Dit abonnement is geldig in op de bussen en/of regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere en Lelystad). Het is verkrijgbaar voor alleen de bus of voor de bus en trein. Alle abonnementen zijn hier te koop in de webshop.

Nieuw: In Twente kun je nu ook het Twente 10 dagen Vrij en Twente 100 dagen Vrij bus en bus en trein abonnement kopen. Hiermee reis je 10 dagen per maand  of 100 dagen per jaar voor een vast bedrag. 

Kies het handigste abonnement!

Wanneer je een abonnement kiest dat het beste past bij jouw situatie, moet je rekening houden met drie dingen:

  • In welke regio('s) reis je?
  • Wil je overal onbeperkt reizen in een regio of met korting reizen?
  • Zit je in een tijdelijke of langdurige situatie?

Advies nodig? 
Plan je reis via onze reisplanner, vervolgens kies je je traject en klik je op 'Bekijk details' en klik dan op 'Bekijk ons productadvies'. Helaas werkt dit abonnementsadvies nog niet als in je reistraject ook de Twents trein heb meegenomen. Reis je met de Twents trein en bus dan is Altijd vrij Twents bus & trein wellicht de handigste keuze voor jou. 

Bekijk hieronder de scholieren abonnementen en maak je keus!

Abonnementen in Twente

Abonnementen in Twente

Abonnementen in Twente