Word OV-ambassadeur!

11-10-2017
/getmedia/68bcb753-0c8b-4725-a4dc-96febe8c55a2/Afbeelding-banner-actiepagina-plan-hier-uw-reis-770-x-300.jpg?width=767&height=330&ext=.jpg
Heb je passie voor het openbaar vervoer en vind je het leuk die ervaring te delen met senioren die nog onbekend zijn met het openbaar vervoer? Ben je in de leeftijd van 60+? Ben je woonachtig in de regio Twente? Dan ben jij de persoon die wij zoeken als vrijwillige OV-ambassadeur.
 
Met een team van vrijwillige OV-ambassadeurs houden wij in de provincie Overijssel en Gelderland het gehele jaar door diverse voorlichtingsbijeenkomsten voor senioren over het gebruik van het openbaar vervoer. Daarnaast maken we proefreizen met senioren zodat ze zelf ervaren hoe het is om te reizen met het openbaar  vervoer en om de werking van de OV-chipkaart te demonsteren.
 
Als OV-ambassadeur kun je zelf aangeven hoeveel tijd je hieraan wilt besteden. Als richtlijn geldt een minimum tijdsbesteding van 2 dagdelen per maand. Als OV-ambassadeur krijg je ondersteuning en begeleiding bij de uitvoering van je taken en ben je eigenlijk altijd met een andere OV-ambassadeur op pad. Elke twee maanden is er een bijeenkomst met het hele team OV-ambassadeurs. Tijdens deze bijeenkomsten is er tijd voor ontmoeting en uitwisseling en komt tevens de planning aan de orde. OV-ambassadeur is een vrijwilligersfunctie. Je krijgt de kosten die je maakt vergoed. Denk hierbij aan gemaakte reis- en telefoonkosten.
 
Heb je interesse of behoefte aan meer informatie? Kijk dan op www.ervaarhetov.nl. Bellen of mailen met één van de medewerkers is ook mogelijk. Mail: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl  of bel: 038 – 4540130.
 
Word OV-ambassadeur!