TwentsFlex: Nieuwe flexibele vervoersservice

29-6-2018
Vanaf 2 juli in Rijssen-Holten
 
Vanaf 2 juli kunnen reizigers in Rijssen-Holten van maandag tot en met zaterdag comfortabel en voordelig reizen met TwentsFlex, de nieuwe flexibele vervoersservice van Syntus (onderdeel van Keolis Nederland). Het flexibele buurtbussysteem TwentsFlex wordt gereden door vrijwillige chauffeurs. TwentsFlex is een innovatief samenwerkingsproject van Provincie Overijssel, Gemeente Rijssen-Holten en Keolis Nederland. Reizigers die in Rijssen-Holten met TwentsFlex willen reizen, boeken vooraf een rit van halte naar halte. Dit kan via de app TwentsFlex, online op www.twents.nl/flex of via telefoonnummer 088 – 033 1401.
 
Voor de introductieprijs van maar €1,50 per rit kunnen reizigers in Rijssen-Holten vanaf 2 juli van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 22.00 uur snel en voordelig reizen tussen de 117 haltes in Rijssen-Holten. Door de inzet van tientallen vrijwilligers uit Rijssen-Holten, zijn verschillende bestemmingen binnen de gemeente goed bereikbaar. Er is bijna altijd wel een halte in de buurt. TwentsFlex rijdt niet volgens een vaste dienstregeling. De route wordt bepaald op basis van de bestelde ritten van reizigers. De bussen van TwentsFlex zijn rolstoeltoegankelijk en geschikt voor acht personen.

Rit bestellen
Vanaf vrijdag 29 juni kunnen reizigers alvast een rit boeken via de app TwentsFlexde website www.twents.nl/flex of via telefoonnummer 088 – 033 1401. Telefonisch een rit bestellen kan van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur.