Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Wilt u als eerste weten wanneer de dienstregeling verandert en wilt u niets missen van onze (kortings)acties en tips? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.

2=1 in Augustus

Wie gaat er samen met u op uit in augustus?

Blijft u deze zomer in eigen land in augustus? Dan treft u het. Want er is van alles te doen in de omgeving en de temperaturen zijn heerlijk zomers.  En om uw uitstapjes dubbel zo leuk te maken, krijgt u van ons een gratis meereisticket. Wie neemt u gratis mee? En waar gaat het uitstapje naartoe?
 
U vraagt het gratis meereisticket aan via onderstaande button. En dan krijgt u hem direct in uw mailbox. Het reisticket is de hele actiemaand augustus geldig. Denkt u er wel aan dat u zelf ook een geldig vervoerbewijs kunt laten zien? Wij wensen u een inspirerende en gezellige maand toe!

Typisch Twentse uitstapjes
Tijd zat in Twente, zeggen ze. En dat komt omdat er zo ontzettend veel te doen is. Kom tot rust in de mooie natuur of laat u inspireren door de vele culturele highlights. Maar u kunt zich natuurlijk ook laten verrassen op culinair of muzikaal gebied. Onze buschauffeurs en treinbestuurders brengen u overal naartoe. Wat dacht u van ‘Boeskool is Lös’ in Oldenzaal? Dit 6 daagse zomerfeest is de ultieme belevenis: slenter langs de imposante braderie en kunstmarkt, geniet van culinaire hoogstandjes en luister naar allerlei soorten muziek. Iets te druk voor u? Pik dan de laatste zomersale mee in Enschede of Hengelo en plof lekker neer op een terrasje met een koel drankje. 
 
Laat u zich graag nog verder inspireren? U vindt allerlei uiteenlopende ideeën voor uitstapjes op www.visittwente.nl.

Actievoorwaarden
• Deze actie is alleen geldig in de bussen van Syntus Gelderland, Syntus Twente en de Blauwnet trein tussen Zutphen en Oldenzaal. De actie geldt niet op de buurtbus. Op lijn 43 in Gelderland is de actie alleen geldig op de Syntus Gelderland bussen.
• U bent minimaal 65 jaar oud.
• Per betalende reiziger mag er 1 persoon gratis mee op het meereisticket.
• Het meereisticket is geldig van 1 t/m 31 augustus 2018.
• Het meereisticket is niet in te ruilen voor geld.
• Keolis kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemers leidt.
• De actie is onder voorbehoud van type- en spelfouten.
• De algemene vervoervoorwaarden van Keolis zijn van toepassing op deze actie.