65 plus? Ga erop uit.

Het is weer zover, een mooie, nieuwe zonnige dag! Wat een lekker gevoel, even genieten van dit moment. Fluitende vogels, volle terrasjes en alles staat in bloei. Dé tijd van het jaar om eropuit te gaan… de deur uit! En hoe lekker! 

Met z’n tweeën voor de prijs van één

De 2=1 actie van mei is verlengd naar de hele maand juni voor 65-plussers. Dus ook in de maand juni reis je met zijn tweeën voor de prijs van één. Yess! Download hier alvast je gratis meereisticket en profiteer van onze 2=1 actie.
https://allgobus.nl/getmedia/74010276-ee19-488e-9a21-d845ee2fc45d/actie-stempel-2-1.jpg?width=470&height=348&ext=.jpg

Actievoorwaarden

Deze actie is natuurlijk superleuk, maar hierbij horen ook verplichte actievoorwaarden. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.
 • Het gratis 2=1 ticket is alleen online verkrijgbaar en in juni alleen als je 65 jaar of ouder bent.
 • Als betalende reiziger van 65 jaar of ouder mag je gratis iemand meenemen met het 2=1 ticket.  De leeftijd van de persoon die met je meereist maakt niet uit
 • Omdat de actie alleen geldt als je 65 jaar of ouder bent, graag je legitimatiebewijs tonen aan de chauffeur of controleur samen met je gratis 2=1 ticket. Je reist dus samen voor de prijs van één.
 • De actie is geldig van 1 juni 2019 t/m 30 juni 2019.
 • Het 2=1 ticket is geldig na 9:00 uur én in de weekenden en vakanties de hele dag in de bussen van Twents en de Blauwnettrein tussen Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Het ticket is niet geldig op de buurtbussen en de Twents Flex bussen.
 • Het 2=1 ticket staat op naam en datum en is alleen voor die persoon en op die datum geldig.  
 • Je kunt het ticket vanaf je telefoon tonen, maar een uitgeprinte versie mag ook.
 • Er kan per e-mailadres maximaal 3 keer een 2=1 ticket worden aangevraagd.
 • Het gratis 2=1 ticket is niet te combineren met andere acties.
 • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden stad- en streekvervoer van toepassing.
 • Onder voorbehoud van druk- en zetfouten.
 • Er is geen restitutie mogelijk van het gratis 2=1 ticket.

Tips voor uitjes

Maar waar ga jij naartoe? De stad in, mooie vondsten zoeken op de vele marktjes of naar een museum? Er is genoeg te doen in Twente. Pak de Twents-bus of de Blauwnettrein tussen Zutphen en Oldenzaal naar een leuke bestemming. Zie je door het bomen het bos niet meer? Geen zorgen! Hieronder hebben we vijf leuke uitjes in de regio Twente op een rij gezet.
 


 

Rijssens museum, Brandweermuseum of allebei?

Heb je zin om historische pareltjes te ontdekken, dan zit je in de regio Twente helemaal goed. Ga op ontdekkingstocht bij Rijssens Museum in Rijssen. Dit museum ligt op landgoed ‘De Oosterhof’ in de gelijknamige havezate. Alleen al het monumentale landgoed en de eeuwenoude havezate is al een bezoekje waard aan dit mooie museum. En kun je geen genoeg krijgen van al het moois in dit museum? Pak dan gelijk het Internationaal Brandweermuseum mee op het landgoed.

 

Zomermarkt in Hengelo

Snuffel op 30 juni heerlijk tussen de vele kraampjes tijdens de Zomermarkt in de binnenstad van Hengelo.  En dit uitje wordt nog leuker, want je kunt ook genieten van lekker eten en drinken, verschillende activiteiten en live-muziek.

 

Kunst in het Volkspark in Enschede

Heerlijk genieten in het park tijdens een mooie lentedag? Ga dan op 9 juni naar Kunst in het Volkspark in Enschede. Struin langs de kraampjes waar 150 kunstenaars hun werk exposeren, luisteren naar live-muziek op vier podia. Zoals Orkest van het Oosten met de Nederlandse Reisopera op het grote podium aan de vijver.


 

Historisch museum Hengelo

Ontdek de geschiedenis van Hengelo in het 100 jaar oude patriciërswoning in het Historisch Museum Hengelo. Mooie verhalen van grote namen, vergeten namen en van mensen waarvan de namen in de mist van de geschiedenis opgelost zijn. Maar dat niet alleen. Naast de vaste exposities worden er ook regelmatig stadwandelingen, historische filmavonden, toren beklimmen, wisselende tentoonstellingen, lezingen en cursussen georganiseerd. Genoeg te doen dus. 


 

Midzomer Proms Concert

Laat je verrassen tijdens het muzikale en culinaire evenement ‘Midzomer Proms Concert’ op 29 juni in Harbrinkhoek. Je wordt ondergedompeld in een spetterende show van licht en geluid, in de stijl van de beroemde Promsconcerten en het Metropole orkest.