Ga eropuit!

Eindelijk is het er weer, dat heerlijke gevoel van lente. Even genieten van het voorjaarszonnetje. Dat geeft een energieboost. Fluitende vogels, volle terrasjes en alles staat in bloei. Tijd om in actie te komen, eropuit… de deur uit! Vier het voorjaar!
 
Waar wacht je nog op?
Het is tijd om het voorjaar te vieren en te beleven. Pak de bus naar een leuke bestemming en laat die lentekriebels maar komen. Maar waar ga jij naartoe? De stad in, een festivalletje pakken of naar een museum?

Tips voor uitjes

Er is genoeg te doen in Twente. Ben je een beetje de weg kwijt? Geen zorgen! Hieronder wat tips ter inspiratie:

 

Eropuit met vrienden of familie

Vier het voorjaar gezellig met vrienden of familie. Bewonder roofvogels tijdens de Roofvogelshow in Rijssen, snuffel op één van de vele marktjes op verschillende plekken in Twente of geniet van een lekker drankje en hapje terwijl je kleintjes lekker aan het ravotten zijn tijdens Lazy Sunday in de Twentsche Foodhal.

 

Met vriendinnen op pad?

Lekker proeven in de Twentsche Foodhal, shoppen of ga smikkelen van een heerlijke high tea in Enschede.
 

Naar een museum of theatervoorstelling?

Heb je zin om naar het theater of museum te gaan, dan zit je in de regio Twente helemaal goed. Ga op ontdekkingstocht bij de Museumfabriek, bewonder Kasteel Warmelo in Diepenheim of ga naar het oudste natuurhistorische museum van Nederland in Denekamp.

 

Naar een leuk evenement?

Het voorjaar staat bol van de leuke evenementen in Twente. Geniet van al het lekkere eten bij festival Stoer Voer in Enschede, doe mee aan de Batavierenrace, 's werelds grootste estafetteloop, in Enschede of drink lekkere speciaalbiertjes tijdens het Dutch Craft Beer Festival in Enschede.

 

Met z’n tweeën voor de prijs van één

Heb je jouw voorjaarsuitje gekozen? Super. Dan is het nu alleen nog een kwestie van vervoer. En dat kan extra voordelig met de bus en trein! Met de 2=1 actie reis je met z’n tweeën voor de prijs van één. Tijd om eropuit te gaan dus! Het voorjaar vieren! Download hier vanaf 1 mei je gratis meereisticket en profiteer van onze 2=1 actie.
https://allgobus.nl/getmedia/74010276-ee19-488e-9a21-d845ee2fc45d/actie-stempel-2-1.jpg?width=470&height=348&ext=.jpg

Actievoorwaarden

Deze actie is natuurlijk superleuk, maar hierbij horen ook verplichte actievoorwaarden. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.
 • Het gratis meereisticket is alleen online verkrijgbaar.
 • Eén gratis 2=1 ticket is alleen geldig in combinatie met een betalende reiziger. Je reist dus samen voor de prijs van één.
 • De actie is geldig van 1 mei 2019 t/m 31 mei 2019.
 • Het 2=1 ticket is geldig na 9:00 uur én in de weekenden en vakanties de hele dag in de bussen van Twents, Syntus Gelderland, Syntus Utrecht en de Blauwnet trein tussen Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Het ticket is niet geldig op de buurtbussen en de Twents Flex bussen.
 • Het 2=1 ticket staat op naam en datum en is alleen door die persoon en op die datum geldig.
 • Je kunt het ticket vanaf je telefoon tonen, maar een uitgeprinte versie mag ook.
 • Er kan per e-mailadres maximaal 3 keer een 2=1 ticket worden aangevraagd.
 • Het gratis 2=1 ticket is niet te combineren met andere acties.
 • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden stad- en streekvervoer van toepassing.
 • Onder voorbehoud van druk- en zetfouten.
 • Er is geen restitutie mogelijk van het gratis meereisticket.