/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Voordeel en gemak met de vervoerbewijzen van Twents

Reist u met de bussen en/of de trein van Twents dan hebben wij voor al onze gasten een geschikt vervoerbewijs. U kunt bijvoorbeeld met de OV-chipkaart reizen of een kaartje in de bus kopen. Ook zijn er speciale abonnementen en kortingsproducten.

Wat voor u het beste is, hangt af van wat u belangrijk vindt maar ook hoe vaak u reist en in welk gebied. Wilt u advies welke vervoerbewijzen voor u geschikt zijn, dan vult u gemakkelijk de productwijzer in.

Klik hier voor een overzicht van de actuele tarieven.

Een persoonlijke OV-chipkaart bestellen? Dat kan via www.ov-chipkaart.nl

Informatiebijeenkomsten OV-ambassadeurs

In Midden Overijssel, Twente en op de Veluwe maken we overigens dankbaar gebruik van de inzet van OV-ambassadeurs: vrijwilligers die het leuk vinden om hun ervaringen te delen met anderen die onbekend zijn met het OV. Ze organiseren infobijeenkomsten en inloopspreekuren over het openbaar vervoer en organiseren en begeleiden proefreizen.

Wilt u vaker reizen met het OV reizen? Maar vindt u dit lastig omdat u niet gewend bent met de bus of trein te reizen? U bent van harte welkom één van de informatiebijeenkomsten bij te wonen, ook bij u in de buurt! Klik hier voor een overzicht van de komende bijeenkomsten.