/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Netabonnement Maand of Jaar

Wil je met verschillende vervoerders en vervoermiddelen reizen? Dan is het Netabonnement Maand of Jaar een goede keuze voor jou. Hiermee kun je in heel Nederland onbeperkt en onbezorgd reizen met  bus, tram en metro. Het Netabonnement is een reisproduct waarmee reizigers bij alle vervoersbedrijven (uitgezonderd NS) kunnen reizen in meerdere vervoersmodaliteiten (bus, tram, metro).

Ons aanbod

Het Netabonnement is een reisproduct waarmee reizigers bij alle vervoersbedrijven (uitgezonderd NS) kunnen reizen in meerdere vervoersmodaliteiten (bus, tram, metro).

Voor wie

Dit abonnement is geschikt voor jou, als je (bijna) dagelijks reist met de bus, tram of metro van verschillende vervoersbedrijven.

Tarief en verkrijgbaarheid

Tarieven 2023
Het Netabonnement is verkrijgbaar voor € 335,45 per maand of € 3.354,50,- per jaar.

Jongeren tussen 12 en 18 jaar en 65-plussers hebben recht op korting. Zij betalen € 221,40 per maand of € 2.214,00 per jaar.

Het Netabonnement Maand of Jaar bestel je hier of bij het Twents loket op het busstation.

Tarieven 2022
Het Netabonnement is verkrijgbaar voor € 312,80 per maand of € 3.128,- per jaar.

Jongeren tussen 12 en 18 jaar en 65-plussers hebben recht op korting. Zij betalen € 206,45 per maand of € 2.064,50 per jaar.

Het Netabonnement Maand of Jaar bestel je hier of bij het Twents loket op het busstation.
 

Geldigheid

  • Dit vervoerbewijs is alleen geldig wanneer je in- en uitcheckt met jouw OV-chipkaart. Wanneer dit niet (correct) is gedaan, mag de controleur je een boete opleggen.  
  • Het Netabonnement is geldig in alle stads- en streekbussen, trams en metro's, in Qliners, Brabantliners, Interliner (Connexxion), Servicebussen (Qbuzz) en Parkshuttles (Connexxion).
  • Geldig in de meeste buurtbussen, behalve de buurtbussen zonder OV-chipkaartapparatuur, de Connexxion buurtbussen in de concessies Amstelland/Meerlanden, Zaanstreek.
  • Niet geldig in taxi-services, waterbussen, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer.
  • Niet geldig op nachtlijnen, behalve bij EBS, GVB en bij Connexxion in Amstelland/Meerlanden en Zaanstreek.

Aanvullende informatie

Het Netabonnement kan uitsluitend op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen.
Let op: dit abonnement kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).