/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Groepsticket OV-Oost

Je reist samen met een groep? Kies dan voor het gebruiksgemak van het Groepsticket OV-Oost. Dat bespaart jou en jouw medereizigers tijd tijdens het instappen in de bus. Je hoeft niet allemaal een kaartje te kopen bij de chauffeur of één voor één in te checken met uw OV-chipkaart. Wel zo makkelijk!

Ons aanbod

Een groepskaart, zodat u niet allemaal afzonderlijk hoeft in te checken of een kaartje hoeft te kopen.

Voor wie

Het Groepsticket OV-Oost is bestemd voor basisscholen en buitenschoolse opvang instanties. Ideaal voor een dagje uit met de hele klas of groep. Per groepsticket mogen maximaal 15 kinderen (4 t/m 12 jaar) en maximaal 3 begeleiders reizen. Per school/BSO mogen maximaal 2 groepen tegelijk dezelfde reis maken (met 2 groepstickets).

Tarief en verkrijgbaarheid

Tarief 2023
Een Groepsticket OV-Oost bus kost € 27,50,-
Een Groepsticket OV-Oost bus en trein kost € 38,50,-

Het Groepsticket kun je aanvragen via www.ervaarhetov.nl. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij jou de reisgegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen.


Tarief 2022
Een Groepsticket OV-Oost bus kost € 26,-
Een Groepsticket OV-Oost bus en trein kost € 36,-

Het Groepsticket kun je aanvragen via www.ervaarhetov.nl. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij jou de reisgegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen.


 

Geldigheid

Het Groepsticket OV-Oost is geldig van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur (in het weekend gedurende de gehele dag) op de vooraf gekozen reisdatum. Geldig in alle bussen (en treinen bij het Groepsticket OV-Oost bus en treinticket) van Arriva, Breng, Syntus Overijssel, Syntus Gelderland, Twents en OV Regio IJsselmond in de provincies Flevoland (excl. Almere en Lelystad), Gelderland en Overijssel. Het Groepsticket is uitsluitend geldig op het traject zoals bij de aanvraag is opgegeven. De groep moet zoveel mogelijk gezamenlijk reizen (op dezelfde halte/station in- en uitstappen).

Aanvullende informatie

Vanzelfsprekend doen wij ons best om jullie met de hele groep in één bus of trein te laten reizen, maar dit kunnen we niet garanderen in verband met de bezetting van de voertuigen. Je kunt tot 7 werkdagen van tevoren een Groepsticket aanvragen.