/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Altijd Vrij Twente

Bijna dagelijks met de bus en/of trein (Zutphen - Oldenzaal) naar werk of school? Dan is Altijd Vrij Twente een uitkomst. Met Altijd Vrij Twente reist u voor een vast bedrag onbeperkt met de bussen van Twents in heel Twente. Met Twents vrij bus en trein reist u ook onbeperkt met de trein tussen Zutphen - Oldenzaal.

Ons aanbod

Altijd Vrij Twente is een OV-chipkaart abonnement waarmee u onbeperkt reist in het Twents gebied tegen een vast bedrag met alle Twents bussen en als u het bus & trein abonnement heeft ook met de Blauwnet trein tussen Zutphen, Hengelo en Oldenzaal. 

Voor wie

Dit abonnement is geschikt voor scholieren vanaf 12 jaar en voor volwassenen die (bijna) dagelijks in Twente reizen. Ook is Altijd Vrij Twente zeer geschikt voor mensen die op verschillende trajecten in Twente  reizen.

Tarief en bestellen

Altijd Vrij Twente Bus 
€ 143,- per maand
€ 1.430,- per jaar u krijgt dan 2 maanden gratis

​Jongeren tot en met 18 jaar betalen
€ 118,- per maand
€ 1180,- per jaar u krijgt dan 2 maanden gratis

Bestel uw abonnement. 

Altijd Vrij Twente Bus & Trein
€ 185,- per maand 
€ 1.850,- per jaar u krijgt dan 2 maanden gratis 

​Jongeren tot en met 18 jaar betalen
€ 154,- per maand 
€ 1.540- per jaar u krijgt dan 2 maanden gratis 
.
Bestel uw abonnement. 

Geldigheid

  • Altijd Vrij Twente Bus is te gebruiken op alle Twents (buurt)bussen, zowel tijdens spits- als daluren. Kijk hier om te kijken welke tot Twents behoren. Met Altijd Vrij Twente Bus & Trein kunt u ook reizen met de Blauwnet trein tussen Zutphen, Hengelo en Oldenzaal.
  • Altijd Vrij Twents Bus & Trein is gebruiken op de trein tussen Zutphen - Oldenzaal. Niet geldig bij de andere Blauwnet trajecten, NS en de lijn  Enschede - Glanerbrug en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere (regionale) producten.

Aanvullende informatie

  • U heeft een OV-chipkaart nodig om van dit product gebruik te maken.
  • Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen. Soms hebt u recht op geld terug als u uw Altijd Vrij Twente abonnement opzegt.
  • Wilt u geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.