Altijd Vrij Twente

Reizen door Twente tijdens de spits- en daluren en in het weekend.

  • Onbeperkt reizen in de spits.
  • Onbeperkt reizen in de daluren.
  • Onbeperkt reizen in het weekend + feestdagen.
Vanaf
€ 160,-

Reis jij een paar dagen in de week met met de Twents bus? Dan is het OV-chipkaartabonnement Altijd Vrij Twente Bus een uitkomst. Met Altijd Vrij Twente Bus reis je onbeperkt met de bussen van Twents in heel Twente. Reis je ook vaak met de Blauwnet trein tussen Zutphen-Hengelo-Oldenzaal dan is Altijd Vrij Twente Bus en Trein het abonnement voor jou. 

Nu ontvang je maar liefst 3 maanden (i.p.v. 2) gratis bij een jaarabonnement!

Let op: dit abonnement kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).

  • Geldig in alle bussen van Twents. Kijk hier om te kijken welke bussen tot Twents behoren. 
  • Geldig in de Arriva bussen van lijn 53, 73 en 74 tot en met Haaksbergen.
  • Twente Vrij Bus en Trein is daarnaast ook geldig op de Blauwnettraject Zutphen-Hengelo-Oldenzaaal maar niet op het Blauwnettraject Enschede-Zwolle en Zwolle-Kampen, niet bij NS en niet op de lijn Enschede - Glanerbrug.
  • Geldig zowel in de spits als in de daluren.
  • Dit abonnement kan niet worden gebruikt in combinatie met andere (regionale) producten en kan kan niet geplaatst worden op een OV-chipkaart met Reizen op Rekening (NS Business Card en NS Flex).
Reis je een aantal dagen in de week naar je werk of naar school? Dan is dit abonnement zeker wat voor jou. Met dit abonnement reis je onbeperkt, zo vaak en wanneer je maar wil. 
Dit abonnement is te koop in onze webshop:
Bestel hier jouw Altijd Vrij Twente Bus maand- of jaarabonnement.
Bestel hier jouw Altijd Vrij Twente Bus & Trein maand- of jaarabonnement.
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Kijk bij de productvoorwaarden op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen. Soms heb je recht op geld terug als je jouw Altijd Vrij Twente abonnement opzegt. Wil je geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in.  

Staat je vraag hier niet tussen? Klik dan hier voor onze klantenservice.