Over TwentsFlex

Reizigers in de gemeente Rijssen-Holten kunnen gebruik maken van TwentsFlex, een flexibele vervoersservice. Een rit met TwentsFlex boek je eenvoudig via de boekingsmodule op deze site en de TwentsFlex app. Maar telefonisch een rit bestellen kan natuurlijk ook. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over TwentsFlex.

TwentsFlex rond de feestdagen
Op diverse feestdagen rijdt TwentsFlex NIET. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over de aangepaste dienstregeling en hou hier rekening mee bij het inplannen van je reis. 

Wat is TwentsFlex?

TwentsFlex is een flexibele vervoerservice die je comfortabel en voordelig van halte naar halte brengt. Welke haltes dat zijn bepaal jij! Er is dus geen dienstregeling. TwentsFlex rijdt kriskras door het gebied met 8-persoons busjes. Er kunnen andere mensen in- en uitstappen. Maar dat doen we alleen als jouw aankomsttijd niet in gevaar komt. Reserveren doe je via de gratis app, twents.nl/flex of per telefoon op telefoonnummer 088 – 033 1401.

Bekijk hier online de TwentsFlex brochure.

Waarom zou ik met TwentsFlex reizen?

TwentsFlex is een goed alternatief als er geen bus naar jouw bestemming binnen Rijssen-Holten gaat. Je hoeft niet over te stappen en je hebt altijd een zitplaats. Je reist tegen een tarief van €2,25 per rit. Tot 1 juli 2023 geldit het actietarief van € 2,- per rit.

In welk gebied rijdt TwentsFlex?

TwentsFlex rijdt in de gemeente Rijssen-Holten. Je kunt binnen de gemeente ritten boeken tussen meer dan 130 speciale TwentsFlex haltes. Er ligt er bijna altijd wel eentje bij je in de buurt.

Waar stap ik op?

/getattachment/TwentsFlex-test/Over-Twents-Flex/Schermafbeelding-2018-06-21-om-15-23-50.png?lang=nl-nl&width=334&height=333&ext=.png
Je kunt reizen tussen 139 speciale TwentsFlex haltes in de gemeente Rijssen-Holten. Deze haltes zie je op de plattegrond in de boekingsmodule op deze site en in onze app. De TwentsFlex haltes herken je aan het speciale TwentsFlex halte bord.

Als je via de app boekt kun je ook reizen van adres naar adres binnen de gemeente. De app zoekt dan voor jou de dichtsbijzijnde haltes. Via de navigeer knop wijst Google Maps je de looproute naar de vertrekhalte en als je uitstapt naar je bestemmings-adres.

Wanneer kan ik TwentsFlex bestellen?

TwentsFlex is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07.30 – 22.00 uur en op zaterdag vanaf 08.30 - 22.00 uur. 
 

Voor welke telefoon is de app beschikbaar?

De app is beschikbaar voor iPhone en Android. Je vindt de app in de Apple App Store en Google Play Store onder de naam TwentsFlex.
 

Met welke voertuigen wordt TwentsFlex gereden?

TwentsFlex wordt gereden met kleine Mercedes Sprinter bussen. In de bus is naast de chauffeur ruimte voor maximaal 8 reizigers. De bus is voorzien van ‘metro-deuren’, een rolstoelplaats en een handmatige rolstoelplank.
 

Lees ook onze brochure!

We hebben alle belangrijke informatie over TwentsFlex voor je beschreven in een handige brochure. Deze vind je hier!

TwentsFlex tijdens Feestdagen

TwentsFlex tijdens de Kerst en oud & nieuw

Op Kerstavond (24 december) rijdt TwentsFex tot 18:00 uur.
Op Eerste en Tweede Kerstdag (25 en 26 december) rijdt TwentsFlex niet.
Op oudejaarsdag (31 december) rijdt TwentsFlex tot 18:00 uur.
Op nieuwjaarsdag (1 januari) rijdt TwentsFlex niet.