Trein Zutphen-Hengelo-Oldenzaal

Op zondag 11 december is de nieuwe dienstregeling in Twente van start gegaan. Belangrijkste wijziging voor de Trein Zutphen - Hengelo – Oldenzaal is dat de trein op alle dagen één minuut eerder uit Oldenzaal vertrekt om de aansluiting in Hengelo te verbeteren op de treinen van NS. De vertrektijd uit Hengelo is ongewijzigd.

Op zondag is de dienstregeling aangepast. In de ochtend rijden er minder treinen tussen Hengelo en Oldenzaal. In plaats daarvan rijden er ‘s middags extra treinen tussen Zutphen en Hengelo. Door deze aanpassing rijdt er zondags vanaf 13.30 uur, in beide richtingen ieder half uur een trein tussen Zutphen en Oldenzaal. De laatste rit van Zutphen naar Goor vervalt.

Klik hier voor de dienstregeling van de trein van maandag t/m vrijdag.
Klik hier voor de dienstregeling van de trein van zaterdag.
Klik hier voor de dienstregeling van de trein van zon- en feestdagen.

Treinvervangend vervoer

Als er in verband met werkzaamheden of calamiteiten geen treinen rijden, worden er bussen ingezet. Deze bussen, die herkenbaar zijn als lijn 273, rijden altijd volgens een vooraf vastgestelde dienstregeling. De vertrektijden kunt u vinden op de speciale rode bushaltes voor treinvervangend vervoer aan de voorzijde van het station. Echter op station Hengelo Gezondheidspark is de opstapplek verplaatst. U moet in- en uitstappen bij de halte ZGT Hoofdingang van lijn 12.

Klik hier voor de dienstregeling treinvervangend vervoer van maandag t/m vrijdag.
Klik hier voor de dienstregeling treinvervangend vervoer van zaterdag
Klik hier voor de dienstregeling treinvervangend vervoer van zon- en feestdagen