Zeven nieuwe TwentsFlex-haltes in Rijssen-Holten

6-9-2018
Met het realiseren van zeven nieuwe haltes biedt TwentsFlex de inwoners van Rijssen-Holten nu de mogelijkheid om tussen 124 haltes binnen de gemeentegrenzen te reizen. Rijssen heeft nu een nieuwe TwentsFlex-halte aan de Weyerdstraat en Notter. In Holten bevinden de nieuwe haltes zich aan de Smidsbelt, Abraham Berg Hof, Canadese Begraafplaats, Twenhaarsveld en De Hegenman. TwentsFlex is een flexibele vervoersservice van Syntus, voor en door de inwoners van Rijssen-Holten. Instappen kan alleen wanneer de rit uiterlijk 45 minuten van tevoren geboekt is via de TwentsFlex app, op twents.nl/flex of via het telefoonnummer 088 – 033 1401.
 
TwentsFlex is een flexibele vervoerservice die inwoners van Rijssen-Holten comfortabel en voordelig van en naar een van de 124 haltes binnen de gemeente brengt. De haltes zijn herkenbaar aan het speciale TwentsFlex bord. Binnen de bebouwde kom is er bijna altijd wel een halte in de buurt.

Bestel voor €1,50 een rit
De reiziger bestelt op basis van de gewenste aankomsttijd en halte een rit via de TwentsFlex app, online of telefonisch een rit. Er is dus geen vaste route en geen vaste dienstregeling. TwentsFlex rijdt kriskras door het gebied met 8-persoons busjes. Er kunnen andere mensen in- en uitstappen. Maar alleen wanneer de geplande aankomsttijd gehaald kan worden. Reizigers kunnen van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 22.00 uur reizen met TwentsFlex voor maar €1,50 per rit.