Vroege rit buslijn 97 keer terug

22-2-2022
Vanaf 28 februari rijdt buslijn 97, Holten – Haaksbergen en v.v., weer een extra vroege rit. Deze rit is met ingang van de dienstregeling op 12 december 2021 gestopt met rijden. Het is echter gebleken dat deze rit voor enkele reizigers belangrijk is om tijdig op hun bestemming te komen. Daarom keert de vroege rit weer terug. De eerste rit richting Holten vertrekt voortaan uit Haaksbergen in plaats van Goor. Daardoor ontstaat er een extra reismogelijkheid.

Richting Holten

Voorheen begon de eerste rit van lijn 97 om 06:00 uur met rijden vanuit Goor. Doordat de vroege rit nu om 05:32 uur vertrekt uit Haaksbergen, hebben reizigers uit Haaksbergen, St. Isidorushoeve en Hengevelde een nieuwe reismogelijkheid richting Goor, Holten en Markelo. In Goor sluit de bus aan op de treinen die vertrekken naar Hengelo en Zutphen vanaf 06:00 uur. De bus rijdt vervolgens via Markelo door naar Holten. Daar arriveert de bus rond 06.30 uur.

Richting Haaksbergen

De vroege rit vertrekt om 06:33 vanaf station Holten. De bus sluit in Goor aan op de treinen die om 07:00 uur vertrekken naar Hengelo en Zutphen. De bus rijdt via Hengevelde en St. Isidorushoeve door naar Haaksbergen. In Haaksbergen sluit de bus aan op de bus 62, die vertrekt om 07:30 uur, naar Enschede Station en Hogeschool Saxion.