Tijdelijke routewijziging lijn 95 t/m eind december

29-9-2022
In verband met werkzaamheden ter hoogte van de Bolksbeek in Geesteren, rijdt lijn 95 tot en met eind december een gewijzigde route tussen Borculo en Diepenheim. De bus rijdt vanaf Borculo busstation rechtstreeks via de rondweg Neede en Lochuizen naar Diepenheim v.v. Alle haltes tussen het busstation in Borculo en Diepenheim vervallen voor de gewone bus van lijn 95, in beide richtingen.
 
Taxibus
Het is niet mogelijk om met een grote bus een alternatieve route te rijden in Geesteren. Om Geesteren en Gelselaar toch nog een verbinding te bieden, is besloten om tussen Borculo en Diepenheim een klein taxibusje in te zetten. Hierdoor blijft er toch een verbinding bestaan voor reizigers vanuit Geesteren en Gelselaar van/naar Borculo en Almelo. Dit busje sluit in Diepenheim aan op lijn 95 van en naar Almelo.
 
Omdat het een taxibusje is dat je moet reserveren, kun je alleen van het taxibusje gebruik maken als je in- of uit wilt stappen bij één van de volgende 5 haltes: Schipbeekbrug (Diepenheim), Roesink (Diepenheim), Hondorp (Gelselaar), School (Geesteren) of Baan (Geesteren).
Reizigers die willen reizen van of naar de haltes Bouwhuis en Keizer Ottostraat in Borculo moeten in- of uitstappen op Borculo Busstation. Reizigers die willen reizen van of naar de haltes Warmelo, Gemeentehuis en Lindelaan in Diepenheim moeten in- of uitstappen bij de tijdelijke halte aan de Wilsonweg.
 
LET OP!
Het taxibusje rijdt volgens de normale dienstregeling van lijn 95 maar je moet het taxibusje minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Hiervoor kun je bellen met telefoonnummer 0547 - 333 368 of mailen naar info@ter-doest.nl  Het taxibusje wordt gereden door taxibedrijf Ter Doest.
 
Kijk hier voor een overzichtskaartje met daarop de gewijzigde routes.