Tijdelijke routewijziging lijn 66 van 13 maart t/m 6 mei

9-3-2023
In verband met werkzaamheden op de N741 tussen Almelo en Delden, rijdt lijn 66 van maandag 13 maart t/m zaterdag 6 mei een gewijzigde route tussen Almelo en Delden. De bus rijdt vanaf Almelo Betuining rechtstreeks via de A35, de A1 en de N346 naar Delden v.v. Alle haltes tussen Almelo Betuining en Delden Carelshaven vervallen voor de gewone bus van lijn 66, in beide richtingen.
De route via de snelweg kan met name in de ochtend- en middagspits nog wel eens voor filevorming zorgen. Houd dus met name in de spits rekening met vertraging.
 
Pendelbus tussen Almelo en Bornerbroek
Tussen Almelo Betuining en Bornerbroek rijdt een pendelbus. Deze rijdt alleen van maandag t/m vrijdag in de ochtend- en middagspits. In Almelo is bij de halte Betuining een overstapmogelijkheid van de gewone bus van lijn 66 (in beide richtingen) op de pendelbus van/naar Bornerbroek. In Bornerbroek is het begin- en eindpunt bij een tijdelijke halte ter hoogte van de kerk.
Let op! In verband met Koningsdag en de meivakantie rijdt de pendelbus niet van donderdag 27 april (Koningsdag) t/m zaterdag 6 mei.

Kijk hier voor de vertrektijden van de pendelbus.
 
Taxi tussen Bornerbroek en Delden
Tussen de halte RK Kerk in Bornerbroek en Delden Station stappen weinig reizigers in. Reizigers kunnen op dit traject een taxi bestellen (Taxi Brookhuis) en de kosten declareren via de klantenservice van Twents/Keolis. Om misbruik te voorkomen zijn hier wel voorwaarden aan verbonden. De tijden waarin een taxi gebeld mag worden zijn van maandag t/m zaterdag en gelijk aan de normale dienstregeling. Tussen Almelo Betuining en Bornerbroek mag op de tijden dat er geen pendelbus rijdt (dus buiten de ochtend- en middagspits en in de meivakantie) ook een taxi gebeld worden.
 
Het telefoonnummer voor de taxi die je kunt bellen is 088 - 4607080. De taxidienst wordt uitgevoerd door taxi Brookhuis.

Kijk hier voor een kaartje met daarop de omleidingsroute.
Tijdelijke routewijziging lijn 66 van 13 maart t/m 6 mei