Syntus Sterabonnement verdwijnt per 1 juli 2017

1-7-2017
Met de komst van de nieuwe abonnementen in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland zijn de sterabonnementen in Overijssel per 1 juli niet meer verkrijgbaar. Voor reizigers die voor deze datum een sterabonnement hebben gekocht blijft deze geldig tot de afloop van de afgesloten abonnementsperiode. Een alternatief voor het Sterabonnement is bijvoorbeeld Altijd Vrij Midden Overijssel, of één van de vele andere kortingsabonnementen.
 
In de nieuwe situatie zal het overgrote deel van de reizigers gemiddeld goedkoper uit zijn. Belangrijk is wel dat iedereen het goede product kiest. Dat het effect voor veel reizigers positief kan zijn, komt omdat er meer kortingsproducten komen en de kortingen buiten de spits hoger worden. Reizigers die dagelijks reizen moeten goed kijken welk product nu het beste bij hun reisgedrag past. Een speciale productwijzer helpt reizigers bij de juiste keuze van een passend abonnement. Kijk hiervoor op: www.ervaarhetov.nl/productchecker

De nieuwe abonnementen zijn allemaal OV-chipkaartabonnementen. Dit betekent dat wanneer u reist met het nieuwe abonnement u altijd moet in- en uitchecken. De zichtkaart is dus niet meer van toepassing.