Syntus lanceert website met specifieke informatie voor senioren

‘2=1 actie’: in april gratis meereizen met 65 PLUS-reizigers

Syntus heeft speciaal voor 65 PLUS-reizigers een nieuwe website in het leven geroepen: twents.nl/senioren. Op deze website is informatie te vinden over producten en acties voor senioren, maar ook over de mogelijkheid om bij onafhankelijke OV-ambassadeurs informatiebijeen-komsten bij te wonen of samen met hen proefreizen te maken.
Ter gelegenheid van deze lancering biedt Syntus 65 PLUS-reizigers de mogelijkheid om in april een gratis meereisticket aan te vragen (‘2=1 actie’).
 
Met de nieuwe website en de 2=1 actie in april geeft Syntus verdere invulling aan het thema ‘toegankelijkheid’ voor senioren. Om oudere, onervaren reizigers op weg te helpen in het OV organiseren onafhankelijke OV-ambassadeurs speciale voorlichtingsbijeenkomsten en bieden hen de mogelijkheid proefreizen te maken samen met een ambassadeur. Ook heeft Syntus een aantal gemakkelijke en aantrekkelijk geprijsde producten voor senioren, zoals het 65 PLUS-kaartje (verkrijgbaar bij de buschauffeur), het Twee stedenabonnement en leeftijdskorting bij gebruik van de OV-chipkaart.
 
“Op deze website vinden onze seniorenreizigers alle producten en diensten die we speciaal voor hen ontwikkelen”, aldus Jeroen Suurmond, manager Commercie van Syntus. “Wij spelen daarmee in op de behoefte van deze groep reizigers om alle informatie duidelijk en op één plek te kunnen vinden. En we verrassen onze trouwe seniorenreizigers graag regelmatig met aantrekkelijke acties, zoals de 2=1 actie in april.”
 
Met de 2=1 actie krijgen 65 PLUS-reizigers in Twente de mogelijkheid om in de maand april een vriend, bekende of kleinkind mee te nemen in de bus, met een gratis te bestellen meereisticket. Op vertoon van dit ticket mag de genodigde, in gezelschap van een betalende 65 PLUS-reiziger, een dag lang gratis reizen met de bussen van Syntus. Het gratis meereisticket kan, zolang de voorraad strekt en de actie duurt, worden gedownload via twents.nl/senioren.
 
Syntus lanceert website met specifieke informatie voor senioren