/getmedia/2e92f3a0-5eb7-44e7-9865-c6a9e6870fca/Over-Syntus.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Informatiebijeenkomsten OV-ambassadeurs

25-8-2016

Syntus werkt in Midden Overijssel en in Twente samen met OV-ambassadeurs. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het leuk vinden om hun ervaringen te delen met anderen die onbekend zijn met het openbaar vervoer. Ze organiseren informatiebijeenkomsten en inloopspreekuren over het openbaar vervoer en organiseren en begeleiden proefreizen. Waar nodig bieden ze één op één begeleiding.

Wilt u vaker met het openbaar vervoer reizen? Maar vindt u dit lastig omdat u niet gewend bent met de bus of trein te reizen? Bezoek dan eens één van de informatiebijeenkomsten over het reizen met het OV, de verschillende abonnementen die er zijn en de OV-chipkaart. En ervaar dat het reizen met de OV-chipkaart eigenlijk best handig is. En dat senioren niet alleen voordeliger reizen met het openbaar vervoer, maar dat het ook nog eens benzine- en parkeerkosten scheelt.

We nodigen u graag uit voor het bijwonen van één van de informatiebijeenkomsten, ook bij u in de buurt! Klik hier voor een overzicht van de komende bijeenkomsten.

Informatiebijeenkomsten OV-ambassadeurs