Buschauffeur worden? Bezoek ons op de Open Dag van het ROC van Twente

25-1-2023
Komende vrijdag, 27 januari, zijn onze collega’s aanwezig op de Open Dag van ROC van Twente locatie De Sumpel in Almelo. Zij vertellen jou graag waarom het vak buschauffeur zo tof is! Hoe voelt het nou om een groot voertuig (van 12 ton!) te besturen? Waarom doe je als buschauffeur zoveel meer dan een rondje om de kerk rijden? En waarom is het zo belangrijk dat je goed met mensen overweg kan? Onze collega’s geven jou alle ins en outs van het vak.

Wist je trouwens dat je binnen 10 weken al zelfstandig op de bus kan rijden? En dat je tijdens de studie gewoon betaald krijgt? Wij helpen jou graag met het behalen van je rijbewijs D en code 95. Daarna kruip je achter het stuur en ga je nog een jaar lang één dag in de week naar school. Dat alles doe je gewoon in Twente. Zo zit je altijd dicht bij huis. Wil je meer weten? Dan zien we jou vrijdag 27 januari graag in Almelo!

Lukt het jou niet om de open dag te bezoeken, maar heb je toch interesse in het vak buschauffeur? Bezoek deze pagina voor meer informatie. Je leest hier precies wat het beroep inhoudt en wat wij jou kunnen bieden.