65+? Actie 2=1 in augustus met uw gratis meereisticket

1-8-2018
Geniet u van onze on-Hollandse zomer? Ook augustus wordt weer een maand om er lekker op uit te trekken. En omdat uitstapjes dubbel zo gezellig zijn met z’n tweeën, krijgt u van ons een gratis meereisticket. Dus pak de comfortabele Twents bus en trein* en begin met beleven.
 

Wie reist er gratis met u mee?

Als reiziger van 65+ mag u met het meereisticket gratis een reismaatje meenemen. Wie maakt uw uitstapje dubbel zo leuk: uw partner, vriendin of misschien uw buurman? Of wat dacht u van uw kleinzoon of -dochter? De keuze is aan u. Deze actie is de hele maand augustus geldig, dus vraag het meereisticket hier meteen aan!

Inspiratie nodig voor typisch Twentse uitstapjes?

Tijd zat in Twente, zeggen ze. En dat komt omdat er zo ontzettend veel te doen is. Kom tot rust in de mooie natuur of laat u inspireren door de vele culturele highlights. Maar u kunt zich natuurlijk ook laten verrassen op culinair of muzikaal gebied. Onze buschauffeurs en treinbestuurders brengen u graag overal naartoe. Wat dacht u van ‘de Boeskool is Lös’ in Oldenzaal? Dit 6 daagse zomerfeest is de ultieme belevenis: slenter langs de imposante braderie en kunstmarkt, geniet van culinaire hoogstandjes en luister naar allerlei soorten muziek. Iets te druk voor u? Pik dan de laatste zomersale mee in Enschede of Hengelo en strijk lekker neer op een terrasje met een koel drankje. 
 
Laat u zich graag nog verder inspireren? U vindt allerlei uiteenlopende ideeën voor uitstapjes op www.visittwente.nl


*Let op: meereisticket is alleen geldig in de Blauwnettrein tussen Zutphen-Hengelo-Oldenzaal en niet in de andere Blauwnet treinen.