/hoofdbanners/header_website-(1).png?width=880&height=220&ext=.png

Leuke uitjes in Twente met voordelige buskaartjes

De krokussen schieten uit de grond en de zon laat zich wat vaker zien. Het wordt lente in Twente! Het perfecte seizoen om eropuit te gaan. Of het nu mooi of slecht weer is met de bus reis je altijd droog en comfortabel naar je uitje. Daarom hebben we vast vijf uitjes voor je op een rij gezet. Met  het 65 Plus kaartje reis je heel voordelig voor 2 euro, 2 uur comfortabel met de bus. Ga je liever samen op pad? Bekijk dan onze andere voordelige kaartjes, zoals het Kidskaartje of de Meermanskaart. 

Geniet van ultieme filmbeleving bij Kinepolis

Maart roert zijn staart! Niet getreurd, een onverwachtse regenachtige dag is een mooie gelegenheid om naar de film te gaan. Reis voordelig met het 65 Plus kaartje.

Beleef Wonderrijck in maart

Jong of oud, Museum Natura Docet Wonderryck Twente blijft een belevenis. Reis voordelig met het 65 Plus kaartje.

Altijd leuk, het Brandweermuseum Borculo

Leren emmers, stortzakken en emmerspuiten: het begin van brandbestrijding. Ontdek het allemaal in het Brandweermuseum in Borculo. Reis er voordelig naar toe met het 65 Plus kaartje.

Ontdek het Oyfo Techniek museum

Gaat je hart sneller kloppen van alles wat te maken heeft met techniek? Plan dan nu je bezoek aan het Oyfo Techniek Museum in Hengelo! Reis voordelig met het 65 Plus kaartje.

Geniet van Kasteel Warmelo in de lente

Kasteel Warmelo in Diepenheim is de perfecte plek om op een mooie lentedag door prachtige tuinen te struinen. Wandel de gemarkeerde route en mis niks van de prachtige omgeving.

Ervaar het Kristalmuseum Borculo deze maand

Wat weet jij van kristallen en edelstenen? Verrijk je kennis in het Kristalmuseum te Borculo en laat je verrassen door al het moois.

Samen op pad met voordelige buskaartjes.

Liever samen? Wij hebben nog meer voordelige buskaartjes die je gewoon kunt pinnen bij de buschauffeur.

Een helpende hand, altijd fijn.

Ken jij iemand die nooit met de bus of trein gaat en daarom wel een helpende hand kan gebruiken? De onafhankelijke OV-ambassadeurs helpen graag!