De Leukste Horeca actie: 50% korting op Dagkaart

Hiep hiep horeca! De horeca is weer open. Het moment waar we allemaal lang op hebben gewacht. Heb jij ook weer zin om lekker uitgebreid te gaan dineren met z’n tweetjes? Een biertje op het terras te pakken met je vrienden? De fruitigste cocktails te gaan drinken met vriendinnen? Of de lekkerste tapas te proeven bij je favoriete tent? Ga nu extra voordelig met de bus naar de horeca met het Horeca Retourtje. Dit is een dagkaart met 50% korting! 

Waar koop ik het Horeca Retourtje?
In de Keolis App. Als je in de app je kaartje koopt vergeet deze dan niet te activeren voordat je instapt.

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 5 juni t/m 4 juli 2021.
  • 1 dag onbeperkt reizen. Geldig op werkdagen na 9.00 uur (in juli ook voor 9.00 uur). In het weekend de hele dag geldig. Onbeperkt reizen in Flevoland (excl. Almere en Lelystad), Gelderland en Overijssel (incl. Twente). Overstappen is toegestaan. Niet geldig in de trein. Regiotaxi en buurt- of flexbus. Bij controle laten zien aan controleur. Wijzigingen voorbehouden. Restitutie is niet mogelijk. De algemene vervoervoorwaarden zijn van toepassing (zie arriva.nl, breng.nl, keolis.nl, ovregioijsselmond.nl, twents.nl).
  • De algemene vervoervoorwaarden van Syntus/Keolis zijn van toepassing op deze actie.
  • Syntus/Keolis kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, gedurende de actielooptijd de actievoorwaarden wijzigen en/of de actie stoppen.
  • De actie is onder voorbehoud van typ- en spelfouten.

Hoe koop ik een kaartje in de app?

Download de Keolis app. De app kan worden gedownload in de App Store (iPhone) en de Play Store (Android). Houd de volgende stappen aan:

- ga naar Tickets kopen
- kies voor: Twents
- klik op Horeca retourtje 
- voeg toe aan winkelmand
- ga naar winkelwand
- klik vervolgens op Betalen en rond de transactie af

Je buskaartje staat nu voor je klaar in de app. Vergeet niet om je kaartje te activeren vlak voordat je instapt.