Dienstregeling 2020

Hier vind je wijzigingen van de nieuwe dienstregeling voor de buurtbussen die geldig is vanaf 15 december 2019.

 
Belangrijkste wijzigingen

Buurtbus lijn 591 Bruinehaar - Tubbergen

De gemeente Tubbergen wil graag een rechtstreekse OV-verbinding tussen Tubbergen en Hardenberg. In overleg met provincie Overijssel en de gemeentes Hardenberg en Tubbergen is dit nu gerealiseerd. De verbinding komt tot stand door buurtbus 591 in Bruinehaar één keer per uur aan te laten sluiten op buurtbus 598 van Syntus-Overijssel. Deze buurtbus reed voorheen tot Kloosterhaar maar wordt doorgetrokken naar Bruinehaar. In Bruinehaar moet dus altijd overgestapt worden. 

Buurtbus lijn 591 rijdt voortaan ook op donderdagavond en zaterdagmiddag zodat Tubbergen en Hardenberg ook tijdens de koopavond en op zaterdag goed bereikbaar zijn. De buurtbus rijdt niet meer via Manderveen. In Geesteren kan bij de halte Knoefbakker overgestapt worden van lijn 64 op buurtbus lijn 591 en andersom.

In de folder bovenaan deze pagina vind je de dienstregeling van de buurtbus.

Buurtbus lijn 597 Nijverdal - Hellendoorn

In de ochtendspits rijdt een extra rit. De rit van 7.52 uur vanaf de halte Krönnenzommer vertrekt 6 minuten eerder. Vanaf de Collenstaartweg rijdt de bus dan rechtstreeks naar het station. Vervolgens rijdt de bus leeg naar de Kruidenwijk waar om 8.04 uur de normale rit richting het centrum opgepakt wordt.

Buurtbus lijn 598 Hardenberg - Bruchterveld - Bruinehaar

De gemeente Tubbergen wil graag een rechtstreekse OV-verbinding tussen Tubbergen en Hardenberg. In overleg met provincie Overijssel en de gemeentes Hardenberg en Tubbergen is dit nu gerealiseerd. De verbinding komt tot stand door buurtbus 598 in Bruinehaar één keer per uut aan te laten sluiten op buurtbus 591 van Twents. De buurtbus reed voorheen tot Kloosterhaar maar wordt voortaan doorgetrokken naar Bruinehaar. In Bruinehaar moet dus altijd overgestapt worden. 

Buurtbus lijn 598 rijdt voortaan ook op donderdagavond en zaterdagmiddag zodat Hardenberg en Tubbergen ook tijdens de koopavond en op zaterdag goed bereikbaar zijn.

In de folder bovenaan deze pagina vind je de dienstregeling van de buurtbus.