Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Wilt u als eerste weten wanneer de dienstregeling verandert en wilt u niets missen van onze (kortings)acties en tips? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.

Speciale kaartjes & abonnementen

65 PLUS kaartje pinnen bij de buschauffeur

Met het 65 Plus kaartje reist u 2 uur voor € 2,20 (€ 2,36 per 1 januari 2023). U koopt het kaartje bij de buschauffeur en betaalt met uw pinpas. 

In de Syntus app kunt u het 65 plus kaartje kopen in bundels van 5 of 10 kaartjes. Koopt u 10 kaartjes dan betaalt u voor 9 kaartjes, u krijgt dus één kaartje gratis. Meer informatie over het 65 plus kaartje, klik hier.

34% leeftijdskorting op bus, metro en tram met uw persoonlijke OV-chipkaart

Bent u ouder dan 65 en reist u met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Dan reist u altijd met een korting van 34% bij bus, tram en metro. Deze korting wordt automatisch verrekend als u in- en uitcheckt tijdens uw reis. Deze korting gaat in vanaf de dag dat u 65 bent geworden. Daarnaast zijn er ook een aantal interessante kortingsproducten voor op uw OV-chipkaart zoals Weekend Vrij Oost, DalVrij Oost en DalVoordeel Oost. Wilt u checken of deze nieuwe producten voor u interessant zijn, ga dan naar www.ervaarhetov.nl/productchecker.