Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Wilt u als eerste weten wanneer de dienstregeling verandert en wilt u niets missen van onze (kortings)acties en tips? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.

Speciale kaartjes & abonnementen

65 PLUS kaartje pinnen bij de buschauffeur

Met het 65 Plus kaartje kunt u 2 uur reizen voor € 2,15. U kunt het kaartje kopen bij de buschauffeur en betalen met uw pinpas. U kunt dan nog steeds gewoon voor € 2,15 met de bus naar de markt in Enschede, naar het ziekenhuis voor controle, naar de sauna voor een verwendagje, naar de kleinkinderen voor een gezellig bezoek of gewoon om uw vrienden te bezoeken. 

In de Syntus app kunt u het 65 plus kaartje kopen in bundels van 5 of 10 kaartjes. Koopt u 10 kaartjes dan betaalt u voor 9 kaartjes, u krijgt dus één kaartje gratis. Meer informatie over het 65 plus kaartje, klik hier.

34% leeftijdskorting op bus, metro en tram met uw persoonlijke OV-chipkaart

Bent u ouder dan 65 en reist u met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Dan reist u altijd met een korting van 34% bij bus, tram en metro. Deze korting wordt automatisch verrekend als u in- en uitcheckt tijdens uw reis. Deze korting gaat in vanaf de dag dat u 65 bent geworden. Daarnaast zijn er ook een aantal interessante kortingsproducten voor op uw OV-chipkaart zoals Weekend Vrij Oost, DalVrij Oost en DalVoordeel Oost. Wilt u checken of deze nieuwe producten voor u interessant zijn, ga dan naar www.ervaarhetov.nl/productchecker.