Reis vooraf plannen
Logo 9292

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Wilt u als eerste weten wanneer de dienstregeling verandert en wilt u niets missen van onze (kortings)acties en tips? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.

Kleinkinderen reizen gratis mee in juli!

Wat is er voor een kind nou leuker dan met z’n grootouders op avontuur te gaan? Daarom krijgt u in juli een gratis kleinkind ticket om samen leuke dingen te gaan beleven in Twente. Wij hebben genoeg inspirerende ideeën voor uw uitstapje! Hierover straks meer.

Vraag uw gratis kinderticket aan via onderstaande button. U krijgt hem dan direct in uw mailbox. Het ticket is in de hele actiemaand juli geldig. Denkt u er wel aan dat u zelf ook een geldig vervoerbewijs kunt laten zien? Veel plezier alvast met uw kleinkind(eren)!

Avontuurlijk, cultureel of sportief?
Of u nu een avontuurlijke, artistieke of sportieve opa of oma bent: in Twente kunt u alle kanten uit. Wat dacht u van een uitstapje naar Avonturenpark Hellendoorn, de Museumfabriek of naar de expositie van zandsculpturen bij Kasteel Warmelo? Is het prachtig weer? Dan is het Openluchtmuseum in Ootmarsum of het Tuindorp openluchtzwembad in Hengelo misschien nóg leuker.  

Actievoorwaarden
De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing:
• Deze actie is alleen geldig in de bussen van Syntus Twente, Syntus Gelderland en in de Blauwnet trein tussen Zutphen en Oldenzaal. De actie geldt niet op de buurtbus. Op lijn 43 in Syntus Gelderland geldt de actie alleen in de Syntus Gelderland bussen.
• Er mogen maximaal 6 kleinkinderen mee met 1 betalende opa en/of oma.
• Er geldt geen leeftijdsgrens voor de kleinkinderen die gratis mogen meereizen en uiteraard ook niet voor de opa’s en/of oma’s.
• Het ticket is niet in te ruilen voor geld.
• Keolis kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemers leidt.
• De actie is onder voorbehoud van type- en spelfouten.
• De algemene vervoervoorwaarden van Keolis zijn van toepassing op deze actie.