Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Wilt u als eerste weten wanneer de dienstregeling verandert en wilt u niets missen van onze (kortings)acties en tips? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.

2=1 in Oktober

2e persoon reist gratis mee met de bus

De blaadjes vallen van de bomen en wij strooien met GRATIS meereistickets! Dus ga er deze maand gezellig op uit met een vriend(in) of familielid en laat je inspireren door de prachtige kleuren buiten. Er is altijd een Syntus bus of trein die u naar uw bestemming brengt en weer ophaalt.

Wie neemt u gratis mee op pad?

Een stevige boswandeling maken. Shoppen voor een warme herfstgarderobe en dan een bioscoopje pakken. Of toch dat nieuwe eettentje uitproberen? Ga lekker met z’n tweetjes op pad en vier de herfst met het gratis meereisreisticket. Het 2=1 ticket is tot 1 november geldig dus vraag het nu meteen aan via de button hieronder. Daar leest u ook de voorwaarden van deze actie.

Typisch Twentse uitstapjes

Tijd zat in Twente, zeggen ze. En dat komt omdat er zo ontzettend veel te doen is. Kom tot rust in de mooie natuur of laat u inspireren door de vele culturele highlights. Maar u kunt zich natuurlijk ook laten verrassen op culinair of muzikaal gebied. Onze buschauffeurs en treinbestuurders brengen u overal naartoe. Wat dacht u van Glasrijk Tubbergen of de Military in Boekelo? Of ga lekker wandelen in één van de prachtige bossen in de regio. Liever de stad in? Ga shoppen in Enschede of Hengelo en geniet op een (verwarmd) terras van een kop thee, warme chocomel of bokbiertje. 
 
Laat u zich graag nog verder inspireren? U vindt allerlei uiteenlopende ideeën voor uitstapjes op www.visittwente.nl.

Actievoorwaarden
• Eén gratis meereisticket is alleen geldig in combinatie met één betalende reiziger. U reist dus samen voor de prijs van één.
• Een meereisticket is alleen geldig in de bussen van Syntus Gelderland, Twents, Syntus Utrecht en de treinen van Blauwnet tussen Zutphen-Hengelo-
Oldenzaal en niet op de buurtbussen en de nachtlijnen. Op lijn 43 in Syntus Gelderland is het meereisticket alleen geldig op de bussen van Syntus Gelderland.
• Het meereisticket is geldig na 9:00 en in de weekenden en vakanties de hele dag.
• Het meereisticket staat op naam en datum en is alleen voor die persoon en op die datum geldig.
• U mag een printversie van het ticket tonen maar ook een pdf op je telefoon.
• De actie kent een maximum aantal te vergeven meereistickets. Op=op.
• Er kan per e-mailadres maximaal 3 keer een meereisticket worden aangevraagd.
• De actie is geldig van 1 oktober tot 1 november 2018.
• Op deze actie zijn de algemene voorwaarden stad-en streekvervoer van toepassing.
• Onder voorbehoud van druk-en zetfouten.
• Er is geen restitutie mogelijk van de meereistickets.